2015. december 21., hétfő

Rachel Van Dyken: Egyetlen sorozat

Kiersten elsőéves az egyetemen. Még sosem találkozott senkivel, aki a rémálmait elűzte volna, de olyannal sem, akit ha meglát, a szíve hevesebben kalapál. A beiratkozáskor azonban összefut egy fiúval – szó szerint –, akitől nemcsak kalapál a szíve, hanem egyenesen kiugrik a helyéről. Weston, az egyetemi focicsapat nagymenője sok lánnyal találkozott már. Volt olyan is, aki szexuális zaklatással vádolta. Már éppen nyugvópontra ért volna az élete, erre besétál az ajtón egy elsőéves, akinek vadító vörös hajzuhataga van, és zöld szemében olyan titkok csillognak, amelyeket azonnal meg akar fejteni. Rachel Van Dyken Egyetlen trilógiájának első kötete egy nem mindennapi páros történetét meséli el. Megvédhet-e a szerelem a rémálmoktól? És mi történik, ha a halálos kórral kell szembenézni?
Könyv értékelése: 87%

Wes és Kiersten legjobb barátja, Gabe igazi balhés srác: egyik lányt fogyasztja a másik után, sötét haja és tetovált karja sem riaszt el senkit. Sőt. 
Saylor igazi mintadiák: nagyszerű eredményei vannak, ösztöndíjat kap, kiválóan zongorázik, de valami mégis hiányzik az életéből – és a játékából. 
A szenvedély. 
Ők ketten egy zaklatott délutánon egy gyakorlóterembe futnak össze – szó szerint –, és bár elsőre taszítják egymást, hamar kiderül, hogy valami furcsa módon egy húron pendülnek. 
Aztán egy napon Saylor önkéntes munkát vállal egy rehabilitációs intézetben. Az ápoltak közül kiragyog Hercegnő, a nyaktól lefelé bénult lány. 
De mit keres ott Gabe minden nap? Mire Saylor választ talál a kérdésre, menthetetlenül belegabalyodik Gabe életébe. Vajon együtt sikerül megküzdeniük a múlt döntéseinek következményeivel?
Könyv értékelése: 87%9 megjegyzés:

 1. Szia szeretném meg köszönöm az oldalt neked :)
  Egy olyan problémàm van, hogy nem tudom meg nyitni a màsodik könyvet mert azt irja ki, hogy hibàs a fàjl. Tudsz nekem ebbe segíteni?
  Nagyon szépen köszönöm

  VálaszTörlés
 2. Szia! Nekem is el tudnád küldeni a második kötetet?
  Köszönöm!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Címen: janosyagi@gmail.com
   Még egyszer köszi!

   Törlés
  2. Címen: janosyagi@gmail.com
   Még egyszer köszi!

   Törlés
 3. Szia! Nekem is eltudnád küldeni a második könyvet, cìmem beszabo@gmail.com
  Köszönöm

  VálaszTörlés
 4. Szia! A harmadik részről tudtok valamit?

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm,köszönöm,köszönöm...

  VálaszTörlés